Buchonomyia thienemanni n. gen. n. sp. Chironomidenstudien IV (Diptera: Chironomidae). - Fittkau, Ernst Josef (Contributions to Entomology = Beiträge zur Entomologie, 1955)
Nomenclatural Actsthienemanni Fittkau, 1955 (Buchonomyia), spec. n.Buchonomyia Fittkau, 1955 (Chironomidae), gen. n.